Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ . Σήμερα από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι .

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 ως τις 3.00 το μεσημέρι πραγματοποιεί σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια τόσο του ΟΣΕ όσο και του Προαστιακού.


Οι εργαζόμενοι σιδηροδρομικοί θα συγκεντρωθούν στη 1.00 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, στην Πλατεία Συντάγματος. Κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας ως το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ και τον ΟΤΕ, που επίσης κατεβαίνουν σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι. Συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης έχουν προγραμματίσει και οι Ενώσεις Πυροσβεστών για τις 11.30 το πρωί, οι οποίοι επίσης θα κάνουν πορεία με κατεύθυνση το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Τέλος, στις 6.00 το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου νέο συλλαλητήριο ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου