Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΕΙ.. ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ!


ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ : ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΗ SIEMENS, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. και έχει και συνέχεια !


Νέα εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή θα συσταθεί για την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας και τα πλαστά στοιχεία που «μαγείρευε» η ΝΔ και έδινε στην Ευρώπη, μέσω της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου.
Εξεταστική για το ένα, εξεταστική για το άλλο, η ουσία παραμένει η ίδια.. θα πάει κανείς φυλακή;


Το κακό για τη χώρα στο εξωτερικό έχει από καιρό γίνει, από την ώρα που αποφάσισε ο κ. Αλογοσκούφης να κάνει την απογραφή για να «καρφώσει» το ΠΑΣΟΚ και να μη πραγματοποιήσει η ΝΔ τις υποσχέσεις της, ( ο Γ.Σουφλίας σήμερα δηλώνει πως διαφωνούσε κάθετα με την επιλογή αυτή του π. Υπουργού την οποία χαρακτηρίζει λανθασμένη). Κανένας πια στην Ευρώπη δεν μας πιστεύει και πολύ σωστά μας θεωρούν για τα πανηγύρια.


Το πρόβλημα τούτο είναι διακομματικό αφού οι Ευρωπαίοι πλέον βλέπουν με το ίδιο μάτι όλα τα ελληνικά κυβερνητικά κόμματα. «Ούτε ένα ευρώ χωρίς έλεγχο..» είναι το μήνυμα του απερχόμενου Επιτρόπου Αλμούνια, που στην ουσία αποτελεί τη μεγαλύτερη «ξεφτίλα» που μας πετούν κατάμουτρα οι Ευρωπαίοι. Είστε Κλέφτες!


Ποια «εξεταστική» λοιπόν ; θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω;
( Στις δύσκολες στιγμές του Έθνους η Εκκλησία πουλούσε τα χρυσά της αντικείμενα για να στηρίξει τον αγώνα.. Σήμερα, γιατί δεν μετοχοποιούμε το «Βατοπέδι» να ξεπληρώσουμε το χρέος;…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου