Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

"ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ" ΠΡΙΝ ΦΟΙΤΕΥΣΕΙΣ ! Εσωτερικό πρόβλημα επικοινωνίας της Κυβέρνησης !

Την οργισμένη αντίδραση της Υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου συνάντησε το θέμα της δημοσιοποίησης των απόψεων του Υφυπουργού της κ. Πανάρετου μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα για τα κολέγια. Η χάραξη της πολιτικής για την Παιδεία δε μπορεί να γίνεται μέσα από blog 's ειδικά αν ο υπογράφων τις απόψεις είναι ο αρμόδιος Υφυπουργός.

Με την κίνησή του αυτή ο Υφυπουργός έδωσε την "εντύπωση" ότι στο Υπουργείο Παιδείας δεν συνδιαλέγονται και ο διάλογος για την Παιδεία περνά μέσα από τη δημοσιοποίηση των προσωπικών απόψεων των αρμοδίων ασκούντων πολιτική !

Για τους λόγους αυτούς και όχι αυτές καθ' εαυτές τις απόψεις του για τα κολέγια, ο κ. Πανάρετος έμεινε έκθετος και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή ό οποίος τόνισε ότι "..κανείς δεν μπορεί να φέρεται ως ο εκφραστής των Πρωθυπουργικών απόψεων και αποφάσεων μέσω των blog..!".

Και ήταν λογική αυτή η οργισμένη αντίδραση και από την Υπουργό και από τον Πρωθυπουργό αφού το μήνυμα που "πέρασε" ο κ. Πανάρετος είναι ότι η Κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα ενδό - επικοινωνιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου