Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.."ΧΩΡΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

Μέχρι τώρα είχαμε επιλέξει να μην ασχοληθούμε με το θέμα για λόγους που υπαγορεύονται απο την προστασία της ιδιωτικής ζωής του καθενός. Έτσι, κι ενώ μέρες τα κανάλια και τα περισσότερα blogs "παίζουν" το θέμα του διαζυγίου της κ. Μενεγάκη, εμείς αποφασίσαμε να αντισταθούμε με τον τρόπο αυτό..

Σεβαστείτε, επιτέλους, την ιδιωτική ζωή του καθενός, διάσημου και άσημου, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι τους κάναν το λάθος να γνωστοποιήσουν του χωρισμό τους με "δελτίο τύπου" κι αφήστε τους ανθρώπους να χωρίσουν με αξιοπρέπεια.. Αν, πάλι, δε συμβεί κάτι τέτοιο και τα "ξαναβρούν", κάποιοι θα πουν, πονηρά σκεπτόμενοι, ότι όλο αυτό έγινε για την τηλεθέαση..

Εμείς θα σκεφτούμε ότι γλιτώνουν τα παιδιά τους από μια κατάσταση που θα τους δημιουργήσει τραύματα στο μέλλον..


Όπως και να 'χει, απ' όλη τούτη την κατάσταση, κανείς δεν θα βγει κερδισμένος, μα όλοι μαζί θα έχουμε ηττηθεί.. Η Ελένη κι ο Γιάννης, τα "κουτσομπολίστικα" που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι είναι τα "Κοράκια" της ενημέρωσης που πριν ο άνθρωπος "αποβιώσει" τον θάβουν ζωντανό και πάνω απ 'όλα η ελληνική κοινωνία..
Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον, να σεβαστούμε τον πόνο τους, κι αν μπορούμε να βοηθήσουμε, με τη σιωπή, για να βγει και κάποιος κερδισμένος... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.. Καλημέρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου