Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, στη "στήριξη" της Ελλάδας από την Ε.Ε. !



Η «ΨΥΧΡΗ» κα ΜΕΡΚΕΛ..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν μέχρι τώρα από τις χθεσινές επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες με Μέρκελ και Σαρκοζί, η Γερμανίδα Καγκελάριος ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» και πίεσε να μη δοθεί καμία, εκ’ των προτέρων «λευκή» επιταγή στην Αθήνα. Μάλιστα, επέμεινε στο γεγονός ότι η Ελλάδα πρέπει να τα καταφέρει μόνη της και μόνον αν παραστεί ανάγκη, δηλαδή αδυναμία αποπληρωμής χρεών, μόνο τότε θα της σταλεί η κοινοτική βοήθεια.

Ο Γάλλος Πρόεδρος από την άλλη ήταν πιο διαλλακτικός.. Το πολιτικό αυτό παιχνίδι οικονομικής διπλωματίας σε ανώτατο επίπεδο, αρχηγών κρατών, μας θυμίζει το κόλπο του «καλού και κακού» αστυνομικού.. Στην προκειμένη περίπτωση η «ψυχρή» κα Μέρκελ ανέλαβε το ρόλο του «κακού» αστυνομικού για την Ελλάδα.

Αν, πάλι, θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το αληθινό τους όνομα.. Ναι, λοιπόν, η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι ο «κακός» αστυνόμος της Ευρώπης όπως άλλωστε, είναι και εξίσου «κακός» πληρωτής.. ! Με τα δικά μας λεφτά, (το δάνειο που μας χρωστά η Γερμανία), μας κάνει η κα Μέρκελ τη σκληρή μα ισχυρή «φίλη» που στην ανάγκη μας θα μας «βοηθήσει».


Κύριε Παπανδρέου, δεν «βρέχει» μας «φτύνουν» νομίζω κατάμουτρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου