Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ...


«ΙΚΑ».., Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (2) . ΝΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ή ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΤΙΔΑ ;…


Άλλη μια φορά για τη συνταξιοδοτική υπόθεση του πατέρα μου.. Άλλη μια φορά που κι εγώ ο ίδιος εκπλήσσομαι από την αβελτηρία της διοικητικής και ιατρικής μαφίας του ΙΚΑ.

Κι ενώ η υπόθεση αυτή έχει τραβήξει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο αρμόδιος Εισαγγελέας ασκεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, με αφορμή την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για την άσκηση ποινικών διώξεων από τον γράφοντα.
Κι ενώ το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού μου έστειλε έγγραφη διαβεβαίωση ότι θα ανασυσταθεί το κράτος Δικαίου, το οποίο είχε καταλύσει η Ν. Δ. .
Κι ενώ κοντεύω να γίνω ντετέκτιβ, δικηγόρος και δημοσιογράφος ταυτοχρόνως..
Κι ενώ μέχρι πρότινος δεν είχα αμφιβολίες για την κρίση των Υγειονομικών Επιτροπών και πίστευα, εσφαλμένως ομολογώ, ότι αυτές διεξάγονται με κριτήρια αμιγώς ιατρικά…

Ανακαλύπτω με τρόμο ότι για την πρώτη φορά που «πέρασε» υγειονομική επιτροπή η περίπτωση του ασφαλισμένου και πατέρα μου, (σε ΑΥΕ), η απόφαση ήταν προειλημμένη ! Αυτό συνεχίστηκε και μετά φυσικά.. Στα χέρια μου έφτασε χειρόγραφο σημείωμα αρμοδίου υπαλλήλου στο οποίο αναγράφονται τα εξής :

«..Μόλις έρθει ανακεφαλαίωση Να μπει για απορριπτική απόφαση.. Π.Α. 25% ..»!

Είναι πασιφανές, για τους γνωρίζοντες, ότι η «ανακεφαλαίωση» αναφέρεται στο σύνολο των ενσήμων, (όπως άλλωστε βεβαιώνει και το υπηρεσιακό έγγραφο το οποίο συνοδεύει), ενώ το «Π.Α. 25%» αναφέρεται στο ποσοστό αναπηρίας που «πρέπει» να του αποδώσει η Υγειονομική Επιτροπή.
Η κρίση των ιατρών δηλαδή είχε παρθεί ενωρίτερα από «κάποιους άλλους» των οποίων η «γνώμη» είναι ισχυρή και γίνεται αποδεκτή από τους «συναδέλφους» γιατρούς των Επιτροπών!
Είναι, μάλιστα, φοβερό ότι πράγματι ο ασφαλισμένος έλαβε 25% ποσοστό αναπηρίας, όπως ακριβώς προέτρεπε το σημείωμα τους γιατρούς, από την ΑΥΕ. Το πιο φοβερό, όμως, όλων είναι ότι στη σύνθεση της Επιτροπής απουσίαζε η ειδικότητα του Νευρολόγου – Ψυχιάτρου, παρά το γεγονός ότι η συνοδευτική γνωμάτευση – πόρισμα του ξένου ασφαλιστικού φορέα, η οποία είναι δεσμευτική για το είδος των παθήσεων, έκανε ευθέως λόγο για «…ψυχοσωματικά σύνδρομα που χρήζουν περαιτέρω εξέτασης και παρακολούθησης..» .

Τώρα πια ξέρω γιατί η υπάλληλος που πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο, Γερμανία – Αθήνα, με είχε προτρέψει, φιλικά και ανεπίσημα, να κατέβω στην Αθήνα για να «δω τι θα κάνω» διότι «Αυτοί», δηλαδή οι συνάδελφοί της, προσπαθούσαν να «φάνε» τα αναδρομικά του πατέρα μου από την αναπηρική του !

Και τώρα γνωρίζω και το πώς…

Σε αυτή τη Μαφία, λοιπόν, αν δεν έχεις «Μπάρμπα στην Κορώνη», αν και μεγάλωσα στην Καλαμάτα δεν έχω.., ή δεν πληρώσεις, λαδώσεις, μιζάρεις, σύνταξη ΔΕΝ παίρνεις κι ας είσαι ΣΑΚΑΤΗΣ.

Γιατί αυτό το ΣΑΚΑΤΙΚΟ σύστημα της ΜΑΦΙΑΣ των Δημοσίων Υπαλλήλων που πλουτίζουν σε βάρος του λαού, των πολιτών, των ασφαλισμένων και του ίδιου του Κράτους κανείς δεν τόλμησε να το ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου