Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΒΑΤΟΠΕΔΙ.." ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ.." ..ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ! ! !

ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΖΗΜΕΝΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΕ Η Ν.Δ. .

Δεν εξεπλάγην την προηγούμενη εβδομάδα όταν η Ελευθεροτυπία δημοσίευσε προσωπική επιστολή του τέως Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου της Ν.Δ. προς το φυγόδικο κ. Χριστοφοράκο, για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια που παρείχε στο κόμμα του κατά τον προεκλογικό αγώνα του 2004 . Η εξήγηση που έδωσε επισήμως το κόμμα είναι ότι τέτοιες επιστολές έφυγαν κατά χιλιάδες τότε σε υποστηρικτές του κόμματος.


Οι δικές μου απορίες είναι απλές και μετρημένες..


Καλά, ο Καραμανλής υπέγραψε αυτές τις χιλιάδες ευχαριστήριες επιστολές μία – μία, (..υπάρχει λόγος..), ; Γιατί κάποιοι φίλοι μου που ανήκουν στο κόμμα, από ιδρύσεως, και «έτρεξαν» στον αγώνα αυτό της Ν.Δ. δεν έλαβαν μία από τις χιλιάδες επιστολές προς τους «υποστηρικτές» της; Μήπως, αυτές οι επιστολές, λέω μήπως, στάλθηκαν μόνο σε όσους συνεισέφεραν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην οικονομική «ενίσχυση» του κόμματος (;) και άρα διαψεύδεται πανηγυρικά ο πρώην Πρωθυπουργός, ότι δήθεν στα ταμεία της Ν.Δ. δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ από τη Ζήμενς ;

Μόλις, εχτές είδα ένα βίντεο, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Χαρδαβέλα, όπου φαινόταν ξεκάθαρα κι ακουγόταν, (βίντεο από κινητό), ο Καραμανλής μαζί με τον Ρουσόπουλο, σε επίσκεψή τους στη Μονή Βατοπεδίου, να εξηγεί στους μοναχούς τι έχει να γίνει άπαξ και μαθευτούν οι περίφημες συναλλαγές και οι μεθοδεύσεις που θα ακολουθήσουν στο θέμα της Μονής. Προκειμένου να ικανοποιηθούν τα «σχετικά» αιτήματα της Μονής θα έπρεπε ότι κάνουν να μείνει καλά κρυμμένο.. Αυτό άκουσα, μέσες – άκρες, από τον Έλληνα τότε Πρωθυπουργό.. ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. Είχαν κάτι να κρύψουν; Όπως απέδειξε η ιστορία πια ΝΑΙ.. Είχαν να κρύψουν πολλά..

Αμέσως, μου ήρθε στο μυαλό ο Καραμανλής ένα χρόνο πριν.. Ο «ανίδεος» Καραμανλής, που τον «πιασαν» στον ύπνο οι δικοί του κι αυτός δεν γνώριζε τίποτα.. ο Καημένος Πρωθυπουργός που τον «έριξαν» οι έμπιστοί του γιατί αυτός.. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ! .

Κι αναρωτιέμαι τώρα πια, είναι δυνατόν να συνεργούν έξι (6) Υπουργοί και δεκάδες Υφυπουργοί για να «εξυπηρετήσουν» τη Μονή κι ο Πολιτικός τους Προϊστάμενος δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα; Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι αρχικά το Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Καραμανλής τότε κάλυπτε όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο για έναν απλό λόγο.. ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !
Και, τελικά, αποδεικνύεται ότι ο Καραμανλής γνώριζε, με τα λεγόμενά του στο συγκεκριμένο βίντεο της εκπομπής, θα έλεγα ότι δεν ήταν μόνο θιασώτης αλλά και συνεργός της συγκάλυψης.. Αυτή είναι η πολιτική-οι στην Ελλάδα θα μου πείτε..

Εγώ, όμως, τον πρώτο που θυμήθηκα, πάλι, είναι ο θείος, («ο ΘΕΟΣ»), του κυρίου Καραμανλή όταν είπε το περίφημο : «..Έναν Πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή, τον στέλνεις σπίτι του..».


Κι ενώ στην Ευρώπη, βλ. Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο κτλ. , έχω δει Πρωθυπουργούς να φυλακίζονται, στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο.. παίρνουν και παράσημα…το επιβεβαιώνουν και οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών που μας κατατάσσουν πρωταθλητές της διαφθοράς στην Ευρώπη. Σα να μη συμβαίνει τίποτα. Έτσι, εξηγείται και η στάση κάποιων ισχυρών Ευρωπαίων πολιτικών φίλων του πρώην Πρωθυπουργού, (νομίζω Γερμανοί; νομίζω Μέρκελ;..), που τον τελευταίο χρόνο δεν ήθελαν «ούτε να τον βλέπουν..». Ήξεραν κάτι;..

Κι επειδή, για να σας πω την αλήθεια, εχθές στον ύπνο μου είδα τον «θείο», τον ρώτησα πότε κάποτε σ’ αυτή τη χώρα θα μπει πολιτικός φυλακή για τις πράξεις του κι η απάντηση που πήρα ήταν πράγματι αποστομωτική : «ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ !». ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΤΕ !.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου