Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ" ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ "Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" ! ! !


ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ… ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΚΤΗΡΙΟ "Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"...


Το γνωστό από τις ανταλλαγές του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου Ολυμπιακό ακίνητο αποτελεί τους τελευταίους μήνες χώρος βανδαλισμών και «υποδοχής» κάθε λογής ανθρώπων.

Μετά την ανάκληση των ανταλλαγών του Ελληνικού Δημοσίου με τη Μονή αφού, προηγουμένως είχε ξεσπάσει το γνωστό μας σκάνδαλο, η Κυπριακή εταιρεία στην οποία η Μονή είχε μεταβιβάσει το ακίνητο, έναντι του ποσού των 40 εκ. ευρώ, απέσυρε τους υπαλλήλους φύλαξης του χώρου και το επέστρεψε στο ελληνικό κράτος.
Αποτέλεσμα αυτού, ως ήταν αναμενόμενο στην ελληνική πραγματικότητα, το κτήριο παραμένει αφύλακτο από το Δημόσιο κι έτσι οι βάνδαλοι άδραξαν την ευκαιρία. Ο χώρος λεηλατήθηκε κυριολεκτικά και οι ζημιές που υπέστη είναι ανυπολόγιστες . Σημειωτέον, ο χώρος προοριζόταν για τη στέγαση του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο στεγάζεται σήμερα σε δύο κτήρια στην Πειραιώς και τη Σταδίου, πριν ακόμα αυτό γίνει αντικείμενο ανταλλαγών.
Το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού χωριού αδυνατεί να διαφυλάξει το χώρο με αποτέλεσμα να απειλούν οι κάτοικοι ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι τους δράση.

Για πολλοστή φορά οι ζημιές του Δημοσίου από το συγκεκριμένο ακίνητο είναι τεράστιες.. Γι’ αυτό θα προτείναμε να μετονομαστεί, τιμητικά, σε ΚΤΗΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου