Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΡΙΧΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ! ! !

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ; ΤΟ «..ΡΙΧΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ..» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ;

Ψίθυροι ακούγονται στην πολιτική αρένα ακόμα και για διαγραφή του πρώην Πρωθυπουργού και ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή. Αφορμή των φημών αποτέλεσαν τόσο η επίμαχη ευχαριστήρια επιστολή του πρώην Πρωθυπουργού στον φυγόδικο κ. Χριστοφοράκο καθώς και βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε σε εκπομπή του προχθές ο δημοσιογράφος κ. Κ. Χαρδαβέλας.

Το περιεχόμενο του βίντεο, μάλιστα, σχολιάστηκε εχθές και μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση : «..κάποιοι θέλουν αίμα στην Αρένα..».

Το ήδη καταβεβλημένο κύρος του πρώην Πρωθυπουργού θα καταρρακωθεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ειδικά για τους λόγους, «εντιμότητας», «ευθιξίας» και «διαφάνειας», που κατά πάσα πιθανότητα συμβεί κάτι τέτοιο.

Το «Ρίχτε Αίμα στην Αρένα» μένει να διαπιστωθεί αν θα λάβει χώρα με αίμα «αριστοκρατικό» στο Κολοσσαίο της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η θέση του πρώην Ηγέτη της Ν.Δ. δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο και από δηλώσεις, ανοιχτά πλέον, βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο κ. Μιχαλολιάκος, που απαιτούν εξηγήσεις.

Εντύπωση, όμως, μας προκαλεί το γεγονός ότι το βίντεο που πρόβαλε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, προφανώς από «στενό» συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού. Τι συνέβη, τελικά, και ο «συνεργάτης» «έδωσε» το επίμαχο βίντεο στη δημοσιότητα ; Όλο το κείμενο της επιστολής παρακάτω :

Κύριε Χριστοφοράκο

Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας διεξήγαγε έναν προεκλογικό αγώνα που, πέραν του νικηφόρου αποτελέσματος, κατά γενική ομολογία έθεσε τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στην πατρίδα μας.

Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος και η ανάθεση της εντολής για τη διακυβέρνηση της χώρας είναι μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας στη μεγάλη μας προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Διακυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, για ένα καλύτερο αύριο, πραγματικότητα.

Με εκτίμηση

Κώστας Καραμανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου