Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ -ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ- "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ! ! !


ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ 1ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2009.

Μόνο από τις παράνομες συνταγογραφήσεις του ΙΚΑ οι απώλειες του Δημοσίου αγγίζουν για το έτος 2009 το 1 δις ευρώ. Αυτό δημοσίευσε εχθές με ρεπορτάζ μεγάλο αθηναϊκό τηλεοπτικό κανάλι, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις δημοσιεύσεις μας.

Φυσικά, είναι ευνόητο ότι, τα χρήματα αυτά τα καρπώνονται οι φαρμακευτικές εταιρείες σε συνεργασία με τη «Μαφία» των γιατρών του ΙΚΑ που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα.

Έτσι, είναι αναμενόμενο ότι πέρα από την «ηλεκτρική» καρέκλα του Υπουργού Εργασία και Κοινωνικής Πολιτικής, σε «ηλεκτρική» καρέκλα, από δω και πέρα, θα κάθονται και όλοι οι Διοικητές των ασφαλιστικών οργανισμών και κυρίως του ΙΚΑ.

Το δε Σώμα του Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης έδωσε στη δημοσιότητα πολλές περιπτώσεις υπαλλήλων ασφαλιστικών οργανισμών που με καταχρήσεις, εξουσίας και χρήματος, υπεξαίρεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Η διαφθορά, λοιπόν, στη χώρα μας δεν ξεκινά μόνο από το «κεφάλι» αλλά, χρόνια τώρα λόγω της ατιμωρησίας από τα «ψηλά», θεωρείται ότι αν και ο πιο ελάχιστος των δημοσίων υπαλλήλων καταφέρει να «πλουτίσει», είτε σε βάρος του Δημοσίου, είτε σε βάρος των πολιτών με μίζες και φακελάκια, ΜΑΓΚΙΑ !
Όσοι, μάλιστα, καταχρώνται μεγάλα ποσά, συνήθως άνω του ενός (1) εκ. ευρώ, έχει εξασφαλισμένη και την ατιμωρησία αφού το ποσό από μόνο του ή και σε συνδυασμό με τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη του εγγυάται την Ελευθερία του…

Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου